Met trots presenteren wij de Top10 selectie van KvK:\Beta_ 2017!

Meer lezen over deze challenge?

Tiger Mom

Tiger Mom is een (online/mobile) tool die zorgt voor focus bij startups op activiteiten die noodzakelijk zijn voor het realiseren van de volgende fase van de onderneming. De tool geeft inzicht in noodzakelijke tractie & valideert de gerealiseerde tractie.

Endrse

Endrse is een tool waarmee bedrijven direct de juiste klanten kunnen bereiken. Oftewel: online doelgroep segmentatie door het gebruik van influencer marketing. Zo voorspellen zij matches op basis van data van de doelgroep van het bedrijf en de social volgers van de influencer. Het resultaat: als ondernemer promoot je zo effectief je bedrijf binnen precies de juiste doelgroep.

The Leads Game

The Leads Game is een Social Media Lead Generation Game (SMLGG). Het is een cloud platform / tool voor startende ondernemers om middels een spel met leuke prijzen, relaties uit het eigen sociale netwerk te activeren, leads aan te dragen.

iTrive voor Starters

iThrive is een virtuele personal coach op je eigen smartphone, die helpt met zelfmanagement, monitoring van je gesteldheid, faciliteren van gedragsverandering en floreren.

UPP

Upp is een Sales en Marketing Automation Tool waar je het contact met je klanten onderhoudt, terwijl je tegelijkertijd hun behoeften meet. Zo plaats je continu het contact met je klant centraal. En dat allemaal in een handig digitaal platform.

Meex

Meex is een app dat ondernemers real time informatie geeft van de omgeving waarin zij zich bevinden. De tool geeft inzicht in potentiele business connecties die in de buurt zijn waardoor relevante contacten gelegd kunnen worden tijdens een evenement en of op een specifieke plek of locatie.

Fundology

Fundology biedt startende ondernemers via een online tool hulp bij crowdfunding, waarbij de ondernemer via het beantwoorden van verschillende vragen, zijn doelgroep vindt en daarnaast wordt geïntroduceerd aan het crowdfunding platform die het beste bij de campagne past.

Will-E Network

Will-E Network is een matching platform, waarop uitvinders, bedrijfskundigen, patiënten, etc. elkaar kunnen vinden om een start-up te creëren. Beide partijen geven aan naar wat voor co-founder of start-up zij op zoek zijn op het gebied van ervaring, kennis, interesses en skills en vastgestelde tags. Zij worden gematcht op basis van hun kenmerken en zoekopdrachten.

Impactland

Impactland is een online platform waar impact ondernemers kunnen connecten, delen en de meest waardevolle data en online content kunnen vinden, zoals over duurzaam ondernemen, subsidies, accelerators, investeerders en social impact metrics.

InvestID

InvestID ontwikkelt een online geautomatiseerde tool (business scan) die kan bepalen of startups ‘investor ready’ zijn, de startups kan connecten aan de juiste investeerder en door het doorlopen van de questionnaire de startup voorbereid op het investeringsproces.